Oferte Speciale Contact Informatii utile
urmareste pe facebook urmareste pe hi5 urmareste pe facebook
TURISM
EXTERN
REZERVA
HOTEL
CITY
BREAK
TURISM
INTERN
BILETE
AVION
 

 PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Malya Traval din dragoste pentru calatorii va informeaza ca printre responsabilitatile noastre fata de tine se afla si modul in care avem grija de datele tale personale.

Noua lege a Uniunii Europene referitoare la protecția datelor cu caracter personal, GDPR (“General Data Protection Regulation”) a intrat în vigoare în 25 mai 2016, și a devenit aplicabilă în toate țările membre ale Uniunii Europene la data de 25 mai 2018.

Această lege reprezintă cea mai mare schimbare în domeniul protecției datelor cu caracter personal și are obiective pe langa simpla protecție a spațiului privat și libera circulație a acestor date prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679.


Ce trebuie sa stii despre datele tale personale si modul in care noi le prelucram?

Dupa cum probabil stii deja, datele tale cu caracter personal sunt prelucrate si stocate in baza consimtamantului tau, in vederea indeplinirii obligatiilor contractuale (interesul nostru legitim) si in baza prevederilor legale.

Pentru a avea o vacanta frumoasa si pentru a ne indeplini toate obligatiile fata de tine, atunci cand este necesar, comunicam aceste date si catre partenerii nostri ( hotelieri,transportatori,asiguratori sau alti furnizori de servicii).

Cu ce scop prelucram aceste date?

Malya Travel prelucreaza datele tale cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

 • pentru a ne asigura ca ai o vacanta frumoasa si a ne indeplini obligatiile si drepturile care decurg din contractul cu tine, turistul nostru;
 •  pentru a ne asigura ca ai primit documentele sau informatiile necesare calatoriei;
 • pentru determinarea si evaluarea intereselor tale prin mijloace automate sau nu, pentru a ne asigura ca iti oferim serviciile ideale pentru tine;

In afara de scopurile noastre care reies din obligatiile contractuale - interesele legitime si prevederile legale, prelucrarea datelor tale cu caracter personale se va face doar cu acordul tau.

Situl angetiri Malya Travel este unul de informare, nu de rezervare/ vanzare, de aceea nu veti putea trimite si nu vom primi solicitarea dvs, prin urmare nu vom putea raspunde,

Daca doriti informatii si oferte ne puteti trimite e-mail sau sa ne contactati pe unul din numerele de telefon mentionate pe site.

Agentia de turism Malya Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Depunem toate eforturile pentru a va asigura de acuratetea informatiilor publicate si vor avea prioartate informatiile primite in agentie sau pe e-mail.

Contact si suport privind datele tale

Ne angajam sa aplicam toate masurile tehnice si organizatorice pentru asigurarea securitatii datelor tale personale, protejarii lor impotriva distrugerii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat asupra lor.

Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Interes legitim: pentru a raspunde la intrebarile si mesajele pe care le primim si pentru a pastra evidenta corespondentei.
Temeiul juridic pentru prelucrare: este necesar pentru executarea un contract sau pentru a demara procesul de angajare intr-un contract la cererea dvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Motivul pentru care este necesar pentru executarea unui contract: in cazul in care mesajul dvs. vizeaza furnizarea de bunuri sau servicii sau luarea de masuri la solicitarea dvs. inainte de a va furniza bunurile si serviciile noastre (de exemplu, furnizarea de informatii despre astfel de bunuri si servicii); noi vom procesa informatiile dvs. pentru a face acest lucru. De pe situl nostru nu se pot transmite mesaje, ne existand formular de contact, astfel nu exista mesaje stocate. Singurele cereri le primim pe e-mail: office@malyatravel.net  si la telefon.

Ori de câte ori este necesar, vom obține consimțământul dvs. prealabil înainte de a utiliza informațiile dvs. într-un scop diferit de scopurile pentru care l-am colectat inițial.

Drepturile persoanelor vizate. Conform prevederilor legale aplicabile, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul de a fi informat, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul de stergere a datelor ("dreptul de a fi uitat"), dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie si drepturi legate de procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a depune o plângere in fata unei autoritati de supraveghere si de a introduce o cale de atac judiciara.

In acest scop, in Romania, autoritatea de supraveghere este: www.dataprotection.ro

Exercitarea drepturilor dumneavoastra. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa SC MALYA INVEST SRL prin transmiterea unei cereri scrise, datate si semnate la adresa:B-dul Socola, Nr13, Bl D6, Sc. A, Ap3, parter sau pe adresa de e-mail: malyatravel@yahoo.com

 


 
ACTE MALYA TRAVEL ( ), BULGARIA ( ), CIPRU ( ), CROATIA ( ), DUBAI ( ), EGIPT ( ), GRECIA ( Creta , Corfu , Halkidiki si Thassos, Kos, Mykonos, Paralia Katerini , Rodos, Santorini , Zakynthos, ), ISRAEL ( ), MALTA ( ), SPANIA ( Tenerife , Costa Brava, Costa del Sol , Gran Canaria, Palma de Mallorca, ), TUNISIA ( ), TURCIA ( ),
 • SC. MALYA INVEST SRL
 • Iasi, B-dul. Socola, Nr.13, Bl.D6, Sc.A, Ap.3, parter
 • Tel:       0332.418.310
 • Fax:      0332.418.320
 • Mobil:  0744.427.464
 • CUI: RO17093560
 • Nr. Ord. Reg. Com: J22/15/2005
 • Capital Social: 45200 lei
 • Licenta: 367/18.12.2018
 • Brevet: 13934/25.07.2008 Craciun Mihaela Corina
 • Banca Transilvania Iasi (SWIFT CODE: BTRLRO22)
 • IBAN RON: RO38 BTRL 0240 1202 R222 01XX
 • IBAN EUR: RO24 BTRL EURC RT00 R222 0103
 • Polita Asig.: Omniasig I 52855 18.12.2022-17.12.2023
 • Operator date caracter personal: 21452/19.10.2011
Telefonul consumatorului: InfoCons 0219551