Oferte Speciale Contact Informatii utile
urmareste pe facebook urmareste pe hi5 urmareste pe facebook
TURISM
EXTERN
REZERVA
HOTEL
CITY
BREAK
TURISM
INTERN
BILETE
AVION
 

COMUNICAT BLUE AIR

Masuri de asistenta in favoarea pasagerilor afectati de sistarea operarii regulate incepand cu 17 martie 2020Dragi parteneri,

Urmare a decretului emis de Presedintele Romaniei, care instaleaza starea de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei pana la data de 20 aprilie inclusiv, Blue Air isi va suspenda operarea in regim regulat in perioada in care starea de urgenta ramane activa.

Astfel, in intervalul 16 – 20 martie Blue Air va opera un numar limitat de zboruri, dupa un program al carui obiectiv esential este acela de a oferi un suport real pasagerilor care trebuie sa calatoreasca in intervalul imediat. Operarea acoperita de aceasta masura vizeaza aeroporturile din portofoliul operational al Blue Air, care nu fac obiectul restrictiilor de calatorie impuse de autoritatile locale si care se afla intr-o zona considerata de risc scazut din punct de vedere al raspandirii COVID-19 (sub 500 cazuri inregistrate oficial).

Pasagerii afectati de anularea acestor zboruri au la dispozitie urmatoarele optiuni:

1. Daca doresc sa calatoreasca pana vineri, 20 martie (inclusiv), trebuie sa contacteze Blue Air pentru efectuarea unei modificari de data, pentru unul dintre zborurile din programul “We fly you home”; modalitatile de contact pe care le punem la dispozitie exclusiv in acest sens sunt: Email: flyyouhome@blueair.aero Telefon: 004 021 208 863 (apelabil din Romania si din afara tarii); Nota: In aceasta perioada toate resursele de staff sunt alocate exclusiv celor doua metode de contact detaliate anterior, de aceea va rugam sa faceti uz doar de acestea si doar pentru situatiile care reclama asistenta imediata a pasagerilor.
2. Daca nu doresc sa calatoreasca pana vineri, 20 martie (inclusiv), vor putea face uz de voucher-ul valoric care va fi transmis in mod automat in mesajul de notificare al anularii.
In perioada in care zborurile regulate ale Blue Air vor fi suspendate ca urmare a instituirii starii de urgenta decretate in Romania, compania va continua sa opereze zboruri in regim charter, la cererea expresa a unor organizatii sau autoritati.


Masuri de asistenta in favoarea pasagerilor cu rezervari neafectate de anulare
1. Data de calatorie a cel putin unui segment din rezervare este pana pe 31.05.2020 (inclusiv):

Posibilitatea modificarii gratuite a datei de calatorie, pe oricare alt zbor operat de Blue Air pe aceeasi ruta ca cea rezervata initial, in functie de disponibilitate; nu se vor incasa nici taxa de modificare, nici eventuala diferenta de tarif aplicabila noii date de calatorie. Aceasta varianta va fi implementata astfel, in functie de canalul de rezervare folosit: Rezervari individuale generate in portalul pentru agenti: va rugam sa centralizati solicitarile care vizeaza aceasta perioada, urmand ca la inceputul saptamanii viitoare sa revenim catre Dvs. cu instructiuni privind procesarea modificarilor; Rezervari de grup: se va efectua creditare pentru uz ulterior sau reprogramare pentru noi date de calatorie, pastrand sezonalitatea initiala; procesarea acestor solicitari se va efectua incepand cu saptamana viitoare, dupa incheierea programulu “We fly you home”, de aceea apelam la intelegere si rabdarea Dvs. privind setarea unor asteptari corect dimensionate in privinta timpului de raspuns, pentru acest flux de rezervari. Rezervari cu bilete emise in GDS: agentia IATA emitenta va efectua reissue pe noile date de calatorie; este imperios necesara adaugarea textului “INVOL REISSUE DUE TO COVID-19” in ENDO BOX pentru a preintampina emiterea de ADM.
2. Data de calatorie este ulterioara datei de 01.06.2020 (inclusiv):
In contextul extrem de dinamic pe care il traversam, sugeram sa sfatuiti pasagerii sa nu isi altereze inca planurile de calatorie si sa urmareasca evolutia situatiei; in cazul in care acestia decid totusi in favoarea procesarii unei modificari/anulari, acestea se vor efectua respectand conditiile tarifului.
Va multumim pentru suportul acordat prin respectarea instructiunilor communicate si va asiguram ca intreaga echipa depune eforturi pentru a oferi asistenta cat mai prompta, prioritatea absoluta fiind programul “We fly you home”, pentru a aduce acasa, in conditii de siguranta, cat mai multi pasageri.
Echipa Blue Air
 
AUSTRIA ( ), ACTE GDPR ( ), ACTE MALYA TRAVEL ( ), BULGARIA ( ), CIPRU ( ), CROATIA ( ), DUBAI ( ), EGIPT ( ), GRECIA ( Creta , Corfu , Halkidiki si Thassos, Kos, Mykonos, Paralia Katerini , Rodos, Santorini , Zakynthos, ), ISRAEL ( ), MALTA ( ), SPANIA ( Tenerife , Costa Brava, Costa del Sol , Gran Canaria, Palma de Mallorca, ), TUNISIA ( ), TURCIA ( ),
 • SC. MALYA INVEST SRL
 • Iasi, B-dul. Socola, Nr.13, Bl.D6, Sc.A, Ap.3, parter
 • Tel:       0332.418.310
 • Fax:      0332.418.320
 • Mobil:  0744.427.464
 • CUI: RO17093560
 • Nr. Ord. Reg. Com: J22/15/2005
 • Capital Social: 45200 lei
 • Licenta: 367/18.12.2018
 • Brevet: 13934/25.07.2008 Craciun Mihaela Corina
 • Banca Transilvania Iasi (SWIFT CODE: BTRLRO22)
 • IBAN RON: RO38 BTRL 0240 1202 R222 01XX
 • IBAN EUR: RO24 BTRL EURC RT00 R222 0103
 • Polita Asig.: Omniasig I 52793 18.12.2021-17.12.2022
 • Operator date caracter personal: 21452/19.10.2011
Telefonul consumatorului: InfoCons 0219551